PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam

Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor, og tilfører med det flere år med veterinærmedisinsk og produksjonsrelatert erfaring innen akvakultur til teamet.

Diez-Padrisa har tidligere jobbet hos Mowi Skottland og Grupo Culmarex SAU. Hun kommer nå fra en jobb i Aquaculture Stewardship Council (ASC) og tar med seg rikelig med ekspertise innen diagnostikk og anvendt veterinærmedisin. Hun sier at «det er fortsatt en stor jobb å gjøre, og med helseproblemene som fortsetter å utfordre akvakultur i flere sektorer, ser jeg fram til å jobbe med PatoGens internasjonale team for bedret fiskehelse».

Dr. Hamish Rodger, Chief Fish Health Officer i PatoGen, sier ansettelsen er “veldig godt nytt” og at “Meritxell er en anerkjent og svært erfaren akvaveterinær, å få henne med på teamet sikrer at vi fortsetter det viktige arbeidet med å utvikle gode diagnostiske løsninger for våre kunder innen akvakultur». 

Head Veterinarian
PatoGen would like to increase our offering to UK aquaculture companies, and we are searching for an experienced veterinarian to lead and manage this effort.
Water Screening - et nytt produkt fra PatoGen!
Den siste tiden har vi opplevd økt fokus på smittestatus i vann og vannkilder, og et ønske fra flere av våre kunder om å sjekke deres vann for patogener (sykdomsfremkallende mikroorganismer).
PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam
Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor
nb_NO
Share
Share