PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam

Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor, og tilfører med det flere år med veterinærmedisinsk og produksjonsrelatert erfaring innen akvakultur til teamet.

Diez-Padrisa har tidligere jobbet hos Mowi Skottland og Grupo Culmarex SAU. Hun kommer nå fra en jobb i Aquaculture Stewardship Council (ASC) og tar med seg rikelig med ekspertise innen diagnostikk og anvendt veterinærmedisin. Hun sier at «det er fortsatt en stor jobb å gjøre, og med helseproblemene som fortsetter å utfordre akvakultur i flere sektorer, ser jeg fram til å jobbe med PatoGens internasjonale team for bedret fiskehelse».

Dr. Hamish Rodger, Chief Fish Health Officer i PatoGen, sier ansettelsen er “veldig godt nytt” og at “Meritxell er en anerkjent og svært erfaren akvaveterinær, å få henne med på teamet sikrer at vi fortsetter det viktige arbeidet med å utvikle gode diagnostiske løsninger for våre kunder innen akvakultur». 

PatoGen lanserer biokjemi i mai
Over the past year, PatoGen has been preparing to launch an analysis platform for fish, and we can now inform that it is ready for our customers to use in May by submitting samples
Training course: Fish health, welfare and biosecurity in trout farming
Thanks to the Cure4Aqua EU-funded project, we would like to invite you join the next training on Fish Health, Welfare, and Biosecurity in Trout Farming
New bacteriology service ready to start in Oban
New bacteriology service ready to start in Oban!
Our laboratory located in Oban is currently in the final stages of establishing our own bacteriology service.
nb_NO
Share
Share