PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam

Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor, og tilfører med det flere år med veterinærmedisinsk og produksjonsrelatert erfaring innen akvakultur til teamet.

Diez-Padrisa har tidligere jobbet hos Mowi Skottland og Grupo Culmarex SAU. Hun kommer nå fra en jobb i Aquaculture Stewardship Council (ASC) og tar med seg rikelig med ekspertise innen diagnostikk og anvendt veterinærmedisin. Hun sier at «det er fortsatt en stor jobb å gjøre, og med helseproblemene som fortsetter å utfordre akvakultur i flere sektorer, ser jeg fram til å jobbe med PatoGens internasjonale team for bedret fiskehelse».

Dr. Hamish Rodger, Chief Fish Health Officer i PatoGen, sier ansettelsen er “veldig godt nytt” og at “Meritxell er en anerkjent og svært erfaren akvaveterinær, å få henne med på teamet sikrer at vi fortsetter det viktige arbeidet med å utvikle gode diagnostiske løsninger for våre kunder innen akvakultur». 

Water Screening - et nytt produkt fra PatoGen!
Den siste tiden har vi opplevd økt fokus på smittestatus i vann og vannkilder, og et ønske fra flere av våre kunder om å sjekke deres vann for patogener (sykdomsfremkallende mikroorganismer).
PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam
Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor
Se vedlagte invitasjon for mer informasjon om vår "Harmful Plankton and Gill Health Workshop i Bergen 2. og 3. november.
"Harmful Plankton and Gill Health Workshop" i Bergen
I samarbeid med NCE Seafood Innovation inviterer PatoGen til workshop om skadelig plankton og gjellehelse i Bergen.
nb_NO
Share
Share