PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam

Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor, og tilfører med det flere år med veterinærmedisinsk og produksjonsrelatert erfaring innen akvakultur til teamet.

Diez-Padrisa har tidligere jobbet hos Mowi Skottland og Grupo Culmarex SAU. Hun kommer nå fra en jobb i Aquaculture Stewardship Council (ASC) og tar med seg rikelig med ekspertise innen diagnostikk og anvendt veterinærmedisin. Hun sier at «det er fortsatt en stor jobb å gjøre, og med helseproblemene som fortsetter å utfordre akvakultur i flere sektorer, ser jeg fram til å jobbe med PatoGens internasjonale team for bedret fiskehelse».

Dr. Hamish Rodger, Chief Fish Health Officer i PatoGen, sier ansettelsen er “veldig godt nytt” og at “Meritxell er en anerkjent og svært erfaren akvaveterinær, å få henne med på teamet sikrer at vi fortsetter det viktige arbeidet med å utvikle gode diagnostiske løsninger for våre kunder innen akvakultur». 

Stian Lernes begynner som salgsansvarlig for PatoGen i regionene Trøndelag og Nord-Norge
Stian har bred erfaring fra ulike deler av oppdrettsnæringen i bagasjen når han nå tiltrer stillingen i PatoGen.
Savner du noe på våre nye nettsider?
Som en del av prosessen med å fornye våre offisielle nettsider, har vi flytte noe produktspesifikk informasjon til vår kundeportal Patolink.
Iselin Karlsen begynner i stillingen som regional salgsansvarlig i sør og vest
Iselin Karlsen er utdannet veterinær og har i de siste 4 årene arbeidet med salg av tjenester og produkter til oppdrettere hovedsakelig i Norge.
nb_NO
Share
Share