Ledige stillinger

PatoGen er i vekst og trenger flere flinke medarbeidere.

Vi er Norges og Skottlands største og fremste kompetansemiljø på fiskediagnostikk og forebyggende fiskehelse, og kan tilby et inkluderende og inspirerende arbeidsmiljø, dyktige kolleger med høy faglig kompetanse og spennende faglige utfordringer. Siden starten i 2005 har vi vært suveren markedsleder på vårt felt, og en viktig pådriver og premissleverandør for bærekraftig vekst i oppdrettsnæringen. Med visjonen «We inspire actions for healthier fish» skal vi fortsette å gå i spissen for utviklingen av dette viktige fagområdet. 

Nå kan du bli en del av denne suksesshistorien! Det er de ansatte som skaper suksess, og nå trenger vi enda flere dyktige og kunnskapsrike PatoMakere.


PATOGEN HAR BEHOV FOR FLERE HISTOPATOLOGER

Vi har stadig økende oppdragsmengde, og ønsker å styrke diagnostikk-teamet vårt med enda flere dyktige histopatologer. Vi er interessert i alle med relevant bakgrunn, og vil legge til rette for deg enten du er nyutdannet og ønsker å bli god på diagnostikk og histologi, eller du er erfaren og ønsker å bli best innenfor dette fagfeltet. Vi vet at for å ha de mest fornøyde kundene trenger vi de beste folka, og vi har en klar målsetning om å fortsette å videreutvikle din kompetanse for å underbygge selskapets tjenester.

Ønskede kvalifikasjoner/bakgrunn:

  • Formell kompetanse som fiskehelsebiolog eller veterinær
  • Erfaring med histopatologi med hovedfokus på laks og ørret
  • God kjennskap til fiskehelsepersonell sine daglige utfordringer
  • Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk og engelsk

Konkurransedyktige betingelser. Gode muligheter for å påvirke videreutviklingen av PatoGens histologisatsing og egen kompetanseutvikling.

Kontorsted kan avtales med den enkelte.

Søknad kan sendes til: career@patogen.no. Merkes «Histopatolog».

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med:

Laboratoriedirektør Birgit Myklebust på telefon 91 57 32 86 eller e-post birgit@patogen.no.

 


PatoGen har 55 ansatte, hovedkontor i Ålesund, og avdelinger i Bodø, Oslo, Bergen og Oban (Skottland). PatoGen er akkreditert av Norsk Akkreditering etter internasjonal standard ISO17025.