PatoGen styrker sitt Fiskehelseteam

Meritxell Diez-Padrisa har blitt en del av PatoGens Fiskehelseteam som Senior Fish Health Advisor, og tilfører med det flere år med veterinærmedisinsk og produksjonsrelatert erfaring innen akvakultur til teamet.

Diez-Padrisa har tidligere jobbet hos Mowi Skottland og Grupo Culmarex SAU. Hun kommer nå fra en jobb i Aquaculture Stewardship Council (ASC) og tar med seg rikelig med ekspertise innen diagnostikk og anvendt veterinærmedisin. Hun sier at «det er fortsatt en stor jobb å gjøre, og med helseproblemene som fortsetter å utfordre akvakultur i flere sektorer, ser jeg fram til å jobbe med PatoGens internasjonale team for bedret fiskehelse».

Dr. Hamish Rodger, Chief Fish Health Officer i PatoGen, sier ansettelsen er “veldig godt nytt” og at “Meritxell er en anerkjent og svært erfaren akvaveterinær, å få henne med på teamet sikrer at vi fortsetter det viktige arbeidet med å utvikle gode diagnostiske løsninger for våre kunder innen akvakultur». 

Kristian Natland er ny salgsdirektør i PatoGen
Kristian Natland begynte i den nye stillingen 1. april.
Vi har lansert våre nye nettsider!
Vi har laget de nye nettsidene helt fra bunnen av og håper du liker de.
PatoGen åpner bakteriologi lab i Oslo
I samarbeid med Fürst Medisinsk Laboratorium på Furuset i Oslo tar PatoGen i februar i bruk eget laboratorium for å analysere bakteriologiprøver på fisk.
nb_NO
Share
Share